IMEX OUTDOOR

thjeshtë, mençur, absolutisht bukur

0
m2
Hapësira
0
m2
Për screen
0
Shfaqja e reklamave
0
Nr. Vizitorëve
STRUKTURA JONË
IMEX Outdoor ka një strukturë të përbërë prej tre sektorëve themelor:
Sektori Komercial
Sektori Komercial përfshinë aktivitetin e kontraktimit të shërbimeve dhe menaxhimit financiar të kompanisë.
Sektori i Zhvillimit të Biznesit
Përqendrohet në zhvillimin e kompanisë përmes hulumtimeve të tregut, inovacionit, matjeve të preferencave, analizës dhe përcjelljes së trendeve komerciale të marketingut të jashtëm.
Sektori i Teknologjisë
Përfshinë mirëmbajtjen e hapësirës së marketingut, prurjen e teknologjisë ambientale dhe efikase për reklamim ekselent, si dhe shërbimet profesionale për vënien në funksion të hapësirës reklamuese. 

Përfitimet e reklamimit të jashtëm

Reklamimi jashtë shtëpisë ofron përfitime të shumta për bizneset e të gjitha madhësive dhe të të gjitha industrive. Këtu mund të shikoni disa nga përfitimet më të dukshme që mund të ofrojë ky lloj reklamimi:

Kanë më shumë ndikim. Për dallim nga format e tjera të reklamimit, reklamimi i jashtëm nuk pengon kohën e juaj në shtëpi. Me fjalë të tjera, njerëzit nuk kanë pse të ndezin një TV ose një kompjuter ose të hapin një revistë për t’i parë ato. Këto reklama janë pjesë e mjedisit, shihen vazhdimisht dhe nuk çaktivizohen. Si të tilla, ato krijojnë një ndikim të rëndësishëm.

Tërheqja e vëmendjes. Ndryshe nga format e tjera të reklamimit, siç janë reklamat në revista ose reklamat në TV, marketingu i jashtëm është unik. Ky lloj i marketingut i përshtatet më shumë kujtesës së njerëzve dhe reklamat e rëna në sy gjatë lëvizjes nuk harrohen lehtë.

Audiencë më e gjerë. Për markat dhe brendet që synojnë të arrijnë një audiencë të gjerë, reklamimi i jashtëm është një mundësi e shkëlqyeshme. Konsumatorët që mund të mos kenë qasje në modalitete të tjera të reklamimit, kanë qasje direkte dhe të pakushtëzuar në reklamat e jashtme.

Janë angazhuese. Reklamimi i jashtëm e prishë monotoninë e një udhëtimi të përditshëm. Kjo do të thotë që konsumatorët kanë më shumë të ngjarë të merren me këtë metodë të reklamimit dhe janë më të prirur të memorizojnë produktet dhe të ndërmarrin veprime rreth tyre.

Kosto-efektive. Reklamimi i jashtëm është shumë më i lirë si kosto se sa llojet e tjera të reklamave, siç janë reklamat televizive dhe forma tjera. Ato gjithashtu ofrojnë një kthim më të madh të investimeve, duke i bërë një mundësi të shkëlqyeshme për pronarët e bizneseve që janë me buxhet më të vogël ose që janë në kërkim të një opsioni të lezetshëm të reklamimit.

Me sistemin e reklamimit të IMEX OUTDOOR, produktet dhe shërbimet e klientëve do të depërtojnë tek çdo individ që soditë Prishtinën në përditshmërinë e saj.
100%
LOJAL DHE NË SHËRBIM TË MARKETINGUT TUAJ.
AFTËSITË TONA
Koncepte invovative të marketingut
0%
Produkte origjinale, të lehta dhe të qasshme
0%
Kosto më e lirë për reklamim në krahasim me modele tjera
0%
STAFI YNË QENDROR

IMEX Outdoor ka staf me eksperiencë të gjatë në marketingun e jashtëm në vendet si Turqia, Britania e Madhe, Italia dhe Holanda. Eksperienca e kombinuar rreth teknologjisë së marketingut, koncepteve ideore dhe përzgjedhja e produkteve origjinale janë tipare themelore të stafit të IMEX

PROCESI YNË I PUNËS

01.
Shpejtësia dhe menaxhimi efikas

Për klientët që kanë animacionet e gatshme dhe duan vetëm hapësirën për reklamim, ne ofrojmë një komoditet të shpejtë të vënies në funksion të hapësirës për reklamat e tyre.

02.
Angazhimi profesional

Për klientët që duan të reklamojnë produktet e tyre në hapësirën tonë por që nuk kanë animacione, ne ofrojmë dizajnimin dhe shtypjen e reklamave të produkteve të tyre me një kosto tejet të ultë. Angazhohemi profesionalisht për t’ju paraqitur denjësisht.

03.
Produkte funksionale e në funksion të klientit

Klientët që duan të blejnë pajisjet për reklamimin e jashtëm nga ne, ne ju ofrojmë asistencë të plotë që nga diversiteti i blerjes, deri tek pozicionimi dhe vënia në funksion e këtyre pajisjeve.

04.
Jo vetëm produkte, edhe mirëmbajtje

Për klientët që blejnë pajisjet tona të reklamimit të jashtëm, ofrojmë edhe mirëmbajtje të kohë pas kohshme si dhe me kërkesë të klientit.

thjeshtë, mençur,
absolutisht bukur.

Me sistemin e reklamimit të IMEX OUTDOOR, produktet dhe shërbimet e klientëve do të depërtojnë tek çdo individ që soditë Prishtinën në përditshmërinë e saj.