Na
Kontaktoni
Me sistemin e reklamimit të IMEX OUTDOOR, produktet dhe shërbimet e klientëve do të depërtojnë tek çdo individ që soditë Prishtinën në përditshmërinë e saj.
Kush jemi ne?
adresa jonë:
49 A Bulevardi Dëshmoret e Kombit, Ulpianë, Prishtinë 10000
telefoni:
+383 46 600 666
e-mail adresa:
orari i punës:
E Hënë-E Shtunë: 08:00 – 18:00
Përfitimet e reklamimit të jashtëm

Për dallim nga format e tjera të reklamimit, reklamimi i jashtëm nuk pengon kohën e juaj në shtëpi. Me fjalë të tjera, njerëzit nuk kanë pse të ndezin një TV ose një kompjuter ose të hapin një revistë për t’i parë ato. Këto reklama janë pjesë e mjedisit, shihen vazhdimisht dhe nuk çaktivizohen. Si të tilla, ato krijojnë një ndikim të rëndësishëm.

Ndryshe nga format e tjera të reklamimit, siç janë reklamat në revista ose reklamat në TV, marketingu i jashtëm është unik. Ky lloj i marketingut i përshtatet më shumë kujtesës së njerëzve dhe reklamat e rëna në sy gjatë lëvizjes nuk harrohen lehtë.

Për markat dhe brendet që synojnë të arrijnë një audiencë të gjerë, reklamimi i jashtëm është një mundësi e shkëlqyeshme. Konsumatorët që mund të mos kenë qasje në modalitete të tjera të reklamimit, kanë qasje direkte dhe të pakushtëzuar në reklamat e jashtme.

Reklamimi i jashtëm e prishë monotoninë e një udhëtimi të përditshëm. Kjo do të thotë që konsumatorët kanë më shumë të ngjarë të merren me këtë metodë të reklamimit dhe janë më të prirur të memorizojnë produktet dhe të ndërmarrin veprime rreth tyre.

Reklamimi i jashtëm është shumë më i lirë si kosto se sa llojet e tjera të reklamave, siç janë reklamat televizive dhe forma tjera. Ato gjithashtu ofrojnë një kthim më të madh të investimeve, duke i bërë një mundësi të shkëlqyeshme për pronarët e bizneseve që janë me buxhet më të vogël ose që janë në kërkim të një opsioni të lezetshëm të reklamimit.

Na vizitoni në rrjetet sociale

thjeshtë, mençur,
absolutisht bukur.

Me sistemin e reklamimit të IMEX OUTDOOR, produktet dhe shërbimet e klientëve do të depërtojnë tek çdo individ që soditë Prishtinën në përditshmërinë e saj.